Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще води листата на движението за

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще води листата на движението за
Коментари Харесай

Аватар на Карадайъ повежда ДПС, Пеевски - веднага след него

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще води листата на придвижването за евровота на 26 май. Веднага след него се нареждат медийният магнат Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова. 

Листата е била одобрена от Централното оперативно бюро на партията през вчерашния ден, заяви първо уеб сайтът rodopi24, който постоянно разгласява вътрешнопартийните секрети.

Според изданието сигурно Карадайъ няма да пътува за Брюксел и евродепутати ще станат Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова.

При положително показване на Движение за права и свободи късмет за Екологичен потенциал има и петата в листата Атидже Али – Вели, която е заместител изпълнителен шеф в Държавен фонд „ Земеделие “, с сектор използване на ограниченията от Програмата за развиване на селските региони.

Ето и цялата листа на Движение за права и свободи:

1 Мустафа Карадайъ

2  Делян Пеевски

3 Илхан Кючюк

4 Искра Михайлова

5 Атидже Али – Вели

6 Севим Мусак

7 Станислав Анастасов

8 Сюлейман Сюлейман

9 Антоанета Асенова

10 Гюлфие Арнаудова

11 Петър Чобанов

12 Сузан Мехмедова

13 Синан Пехливанов

14 Танер Кабилов

15 Синай Якуб

16 Ертен Анисова

17 Цветан Енчев

Изненадващо измежду имената в листата липсва това на зам.-председателката на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова. Според осведомени обаче тя сама е поискала това като е изтъкнала персонални аргументи за решението си.

На предходните евроизбори Пеевски отново бе определен за евродепутат. Тогава обаче той избра да остане в България и отстъпи мястото си на Искра Михайлова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР